Over Don

Missie

Sinds een aantal jaar heeft Don de behoefte om meer voor anderen te willen betekenen en een waardevol leven te leiden, hij ziet zichzelf als een levensamateur.

Waar hij erg blij van word is als hij jou kan inspireren en  je meer inzicht in jezelf krijgt. Een depressie en ingrijpende gebeurtenissen hebben hem gebracht waar hij nu staat. Inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen. De relatie die hij met zichzelf heeft is het afgelopen jaar aanzienlijk veranderd, waardoor hij er ook meer voor de ander kan zijn.

De missie die hij heeft is om jou zowel op het mentale als op het emotionele vlak te begeleiden zodat je jezelf daarin kan leren dragen, en er op die manier echt voor jezelf kan zijn. Wat zich dan ook aandient in het moment. Ja interessant allemaal Don en wat levert dat me dan op?

Wat je leert is om jezelf op een constructieve manier te begeleiden als er emoties of sterke verlangens gevoeld willen worden. Waardoor je er meer verantwoordelijkheid voor neemt. Anders als in de psychologie ben je zelf je eigen “behandelaar”.

Je kan het zien als een bal die je onder water drukt, er komt gegarandeerd een dag dat die bal toch wel naar de oppervlakte komt. Door het niet langer te onderdrukken, zal je merken dat er een hele andere relatie met je binnen wereld mogelijk is.

Stralend in de duinen.
Vrouw met wereldbol

Coach

In zijn  rol als coach staat hij voor : eigen verantwoordelijkheid leren nemen, de regie nemen over jou script, openheid en diepgang in verbindende communicatie, gezonde balans tussen werk en prive, integriteit en oprechtheid.

Je zal ervaren wat er gebeurd als je jou gevoelens en gedachten helemaal waar mogen zijn, en hoe dit bij jou precies werkt.

Door hier inzicht in te krijgen is het mogelijk om keuzes te maken die voor jou kloppend zijn en je vanuit je innerlijke behoeften in de richting kan bewegen die jij wil.

Op het pad naar authenticiteit: jezelf durven  zijn, luisteren naar je eigen intuitie en behoeften en daar trouw aan zijn, puur en oprecht, verantwoordelijkheid nemen voor jou leven.

Werk ervaring

Het grootste geschenk van Don was toch wel een opleiding Zijnsorientatie (boeddhisme, psychologie), daarnaast heeft hij zich  in verschillende massagetechnieken verdiept.

In de rol van gevangenisbewaarder werd voor hem  duidelijk hoe de manier van communiceren en vooral ook luisteren van belang is om de ander ook echt te willen begrijpen. Hier heeft hij  meer inzicht in gekregen door trainingen in Geweldloze Communicatie te volgen.

Daarnaast heeft hij  een pad van yoga en meditatie bewandeld en heeft hij geleerd deze technieken te integreren in het dagelijks leven. Yoga als levenswijze.

Hierdoor ervaart hij meer verbinding met zichzelf, meer verbinding en volheid in het contact met anderen en het leven, en is er meer innerlijke rust ontstaan.