Massage

Sport Massage

Waar Don voor staat is vooral een stevige sportmassage, waarbij hij wat dieper gaat dan sommige andere masseurs. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Het kan vooral behulpzaam zijn als iemand veel triggerpoints heeft in de spieren, ook wel bekend als spierknopen.

Dit zijn verkrampingen in spieren waardoor de doorbloeding en zuurstof beperkt word en hierdoor een gevoelige plek ontstaat. Door hier druk op uit te oefenen en de triggerpoints te masseren kan dit het spierherstel bevorderen, aanwezige pijn wegnemen, en heeft een stress verminderende werking. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd.

Wanneer spieren intensief worden gebruikt dan heeft dat een bepaalde impact op het menselijk lichaam. Na de inspanning hebben je spieren tijd en zorg nodig om weer volledig te herstellen. Massage is een manier waardoor spieren wat meer kunnen ontspannen en mentaal kan het ook effect hebben. Het kan fijn zijn jezelf zo nu en dan een massage te gunnen.

Mochten er emoties naar de oppervlakte komen tijdens de massage dan is het indien gewenst mogelijk om daarbij begeleid te worden, zodat je jezelf daarin leert dragen. Als je meer informatie wil over wat de mogelijkheden zijn, laat het me weten en ik zal contact met je opnemen.

Handen die masseren

Tarieven

Sport en ontspannings massage 30 minuten: 25 euro / 60 minuten: 45 euro

Ontspannings Massage

De ontspanningsmassage is een rustige variant van de klassieke massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vijf klassieke massagegrepen. Met de massage worden afvalstoffen los gewreven, neemt de bloedcirculatie toe en kunnen fysieke pijnklachten aanzienlijk minder worden. Het doel van deze massage is om lichaam en geest te ontspannen.